2012. október 31., szerda

Sport hét 2: Golf

Béla ma golfozni indult, de nem volt golfkocsija, ezért építenem kellett neki egyet. Még mindig a mini autó vonalon maradtam, és egészen élethűre sikeredett a golfkocsi. Béla nagy örömmel hajtott az új járgányával, és egészen eredményeseket ütött.







2012. október 30., kedd

nAGY sÁRGA-pIROS-fEKETE aUTÓ





















Ezt az autót még a vakáció végén építettük, csak nem találtam meg a róla készült képeket.
Ebben az autóban van minden ami kell: motorral hajtott kerekek, hozzá 6-os váltó(5+hátramenet), V10-es, kormánymű. A hátulján levő fogaskerekekkel lehet nyitni mindkét ajtót,és a napfénytetőt. A kerékhajtás érdekesen megy fel a hengerekhez(az én jóvoltamból), érdemes megvizsgálni.
Ja és bocs a címért, véletlenül bekapcsoltam a Caps Lockot.;-)

Sport hét : GoKart

Újra legoval jelentkezem. Ezt az aranyos gokartot a Facebookról állítottam össze. Néhány dolgot módosítottam, de egész pöpec járgány lett. Az őszi szünetnek köszönhetően rendszeresen fogunk postokkal jelentkezni alább mellékelem a gokart összerakási útmutatóját, és egy ennél bénább megoldást /kék gokart/ (forrás:internet)









2012. október 28., vasárnap

Camaro

A barubolkibalazslego csapata ( Baru és Én) ellátogattunk Camaro-nézőbe a millenàrisra. Fotókat is készítettünk, ezeket is láthatjátok. Hot.Wheels gyerekprogram volt, mi szinte csak az ajándékokért és Az Autó-ért mentünk oda. Íme Ő:






2012. október 26., péntek

Reklám

A blogunk olvasóinak ajánlom az én saját blogomat: www.balazsmakett.blogspot.com. Itt szó van a legozásról, a customizálásról és a makettekről. Szép estét! KB

Rod shop


Helló! Ma ezt építettem:  egy Rod Shop amerikából! A házzal kezdtem az építést, aztán az autók jöttek: 2 befejezetlen alváz , egy Chevy Gasser, és egy hotrod. Azután a figurákat tettem bele. Eléggé gyorsan készen lett, a legtovább a Gasser építése tartott. Nem könnyű ilyen pici méretben megépíteni ezeket az autókat. Hát ennyi sikerült, most jöjjenek a képek:

KB








2012. október 20., szombat

Chevy Bel air muscle car


 








Ez a projekt úgy kezdődött, hogy egyik nap a Balázsnál írtuk a leckét, amikor odamentem a kisautó gyűjteményéhez, levettem az egyik Chevyt, és így szóltam: "Balázs, csináljunk egy ilyen Chevy izomautót!"
És csináltunk.
Rendesen kidolgoztuk, egy feltuningolt V8-as ketyeg benne. A kipufogó a motortól kezdve végigmegy az alján. A kaszni leszedhető, de macerás dolog leszedni és visszarakni, ezért úgy nem fotóztuk le.